Försäkringskassan mina sidor logga in

Vi skapar nya skräddarsydda logotyper. Vi använder cookies på forsakringskassan. Har försökt i en vecka att logga in på mina sidor. För att logga in på Mina Sidor krävs det att du loggar in med e-legitimation eller Mobilt BankId.

Som inloggad i vår e-tjänst kan du fylla i och skicka in din ansökan om ersättning, tidrapport, ladda upp intyg, ställa frågor och få.

Försäkringskassan mina sidor logga in

För er andra känns Försäkringskassan – Mina Sidor säkert välgjord, men inte riktigt lika viktig. Mina sidor är e-tjänsten för dig som vill ansöka om. Ansöka om ersättning helt digitalt. Ladda upp kompletterande dokument. Läsa brev och meddelanden från a. Behöver du arbetslöshetsersättning? Skicka och ta emot meddelanden.

Försäkringskassan mina sidor logga in

Dina åsikter är viktiga för oss.

Logga in till Mina Sidor på Brocc. I så fall kan du lägga till dessa nummer genom att logga in i Mitt Telenor. Vissa funktioner som tidigare fanns på Mina Sidor har inte kommit på plats på. Vi sparar era tidigare beställningar, så ni enkelt kan beställa igen. Använd BankId eller användaruppgifter för att logga in.

Vi har valt den lösningen då 90 % av alla som använder BankID använder just den mobila varianten. Oavsett om du är privatperson eller partner till oss på Resurs Bank kan du logga in här och hitta det du söker. Genom att logga in godkänner du vår cookiepolicy. Välkommen till säkerhetsportalen Mina Sidor. Du kan logga in med din e-postadress. Jag har hamnat i ett läge där jag behöver min PUK-kod och jag saknar lösenord till mina sidor, men skulle kunna använda mig av e-legitimation om det skulle kunna. Ange på följande format: ÅÅÅÅMMDDXXXX. Det är viktigt att du aktiverar Mina Sidor då detta är vår huvudsakliga informationskanal ut till dig som.

Här kan du ändra dina uppgifter, se ditt kollektivavtal och anställning. Ja, då har du kommit helt rätt.

Försäkringskassan mina sidor logga in

Användarnamn: Lösenord: Glömt ditt lösenord? Allt du behöver för att logga in är ett svenskt personnummer och en e-legitimation, till exempel ett Mobilt BankID. Du som redan är hyresgäst hos oss kan på Mina. Orsaken är att användare har kunnat se känsliga uppgifter om andra. Klicka på länkarna för att logga in till CSN:s e-tjänster för högskola, hemutrustnings­lån eller partner. Uppgiften om sysselsättningsgrad hämtar vi från AFA eller försäkringskassan.

Så här loggar du in med Mobilt BankID på en. Om du ansöker om ersättning för första gången kommer vi att hämta uppgifter i realtid från både CSN och Försäkringskassan. Mina Sidor är vår elektroniska tjänst där alla som är eller har varit medlem i SHA kan logga in. I den nya versionen av Mina Sidor.

LOGGA IN TILL MINA SIDOR HOS PREEM MASTERCARD.