Mönster på virkad gardin spets

Nu hänger allt min nya virkade gardinkappa på plats i badrummet. Virkad spets Denna virkade spets. Hitta och spara idéer om Gratis mönster på Pinterest. Visa fler idéer om Virkning, Virkning spets och Amigurumi mönster. Som besökare på samtycker du till användandet av s.

Mönster på virkad gardin spets

Fräscha upp ditt sommarhem med att virka härligt romantiska gardiner i Novita Kotiväki. Välj storlek och klicka på färgikon för att. I virkstaden virkas det, virkställande direktören Mmatilda basar över virksamheten och hittar på nya virksamhetsområden hela tiden. Har bestämt mig för att försöka virka en spets till en gardin och.

En liten fin virkad brudkrona ville. Vi vill gärna ha tips på mönster. Det kan vara ett mönster som du skapat själv eller någon annans mönster.

Mönster på virkad gardin spets

Här kommer beskrivningen på min gardin som jag ritat upp. Enkel bestilling – Rask levering! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Jag har virkat en spets -girlang. Det är dock inte ok att lägga ut mina mönster på din blogg.

Spetsen går även att ha som kant på en sjal. HÄR hittar ni ett bra mönster på hyllremsor. Vill du virka gardiner på nytt sätt? Gardinen är virkad i sk filet virkning.

Jag ville skapa en känsla av spets. Nu har jag finputsat på mitt mönster till Barbapapa ett tag och det känns äntligen redo att läggas ut här på bloggen. Mönster på virkade rosor och blad hittar du här:. Sökningar relaterade till virkad spets gratis mönster. Info för virkad gardin mönster.

Få resultat från 8 sökmotorer i en! Så idag tog jag mig i kragen och sydde ett kuddfodral av dem.

Mönster på virkad gardin spets

För att piffa till det lite virkade jag en spets. Nu har jag samlat ihop mig efter trevligt påskfirande och jag tror bestämt att det får bli ett litet symöte så här på eftermiddagen. Det här mönstret på spets har jag tagit från 70% garn. Rutan här på bilden är virkad i Catania och virknål nr 3. Som avslutning på filten virkade jag en uddkant runtom. Löparen på bilden är den Linne duk jag vävde i somras.

Nu återstår endast ett mönster kvar att testa från. För dig som är på jakt efter en skir och vacker sjal till sommarens fester bjuder vi här på över 30 gratis mönster! Hittade ett mönster på vantar som helt enkelt inte gick att motstå. Låt dig inspireras bland hundratals gratismönster.

Klicka på den kategori du önskar titta på, så kommer du direkt till rätt avdelning.