Mönster på virkade kycklingar

När jag la mina virkade harar och tuppar bredvid förra årets kycklingar störde jag mig på att kycklingen var så mycket större. Om bara några dagar är det påsk och förhoppningsvis lite mer tid för virkning. Därför kommer här ett mönster på gulliga virkade kycklingar till påskriset. Det kan vara ett mönster som du skapat själv eller någon annans mönster. Tänk på att vara noga med att respektera upphovsrätten till.

Mönster på virkade kycklingar

Förra påsken hittade jag jättefina mönster till två kycklingar, som jag verkligen gillade. Båda kycklingarna blev jättefina och nu är det snart dags att. Virkas i orange garn direkt på huvudet.

För snart 23 år sedan virkade jag många kycklingar,gula fina tyckte jag. Jag låg på sjukhus och väntade min yngste son,de skulle sätta igång. Letat efter ett mönster på en sötis att hänga i vagnen nu i påsk. Tror jag minsan ska testa virka din! När jag var i tonåren virkade min styvfarmor kycklingar men nåt mönster har jag inte men jag har provat och rivit upp o provat som en galning, rivit.

Mönster på virkade kycklingar

Vilka söta små kycklingar du har virkat! Jag fick syn på din elefant fröken där i vänster.

Nytt mönster: THE SUMMER BRALETTE. Jag tycker du är superbra på att skapa mönster! Jag har förresten lagt ut en bild på hönan jag virkade på min blogg. Nu väntar jag spänt på mönster till hönorna och tupparna så jag hinner göra en familj till nästa Påsk. Jag är inte superbäst på att skriva mönster men för en gångs skull. Nu har jag snart första tuppen klar, har letat fram alla hönor jag virkade förra året och som ligger omonterade, skrivit ut mönster på kycklingar. Min sida om mig och mina intressen. Lite bilder på mina skapelser och ett och annat eget mönster kommer det också att finnas.

Häromåret virkade jag både stora och små kycklingar. Med tanke på att påsken närmar sig började jag med beskrivningen till de virkade. Jag såg så många söta kycklingar på nätet men. Satt uppe igår kväll och knåpade ihop ett mönster på dessa ursöta. Eftersom du bara virkar runt runt så markera början på. Denna gången kommer det mönster på.

Mönster på virkade kycklingar

Gratis virkmönster till virkade påskkycklingar. Jag virkade ett litet kycklingpar till min man.

Du är ju så himla duktig och jag är så avundsjuk på ditt tålamod. Nu när det snart är påsk har jag försökt mig på att virka en liten. Gjorde några fler påskkycklingar från ett mönster som finns här. Dela det här: Klicka för att dela på. Det är helt ok att virka och sälja alster virkade efter mina mönster.

Det är dock inte ok att lägga ut mina mönster på din blogg.