Sticka mössa med häng

Opptil 43 % rabatt hos Campadre. Tidsbegrenset salg, kjøp i dag! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Använd sökfunktionen för att söka på hemsidan. Ska sticka en mössa med lite häng och behöver hjälp med att få till det.

Sticka mössa med häng

Ni som vet hur man gör eller kan tipsa.

Sticka en fin mössa med härliga färger. Här hittar du gratis mönster och beskrivning på en superfin stickad mössa med virkad topp. Den här mössan stickade jag till en liten tjej på tre år. Det skulle vara en hängmössa och den skulle vara svart.

Jag stickade en grå mössa av Isoveli garn. Först använde jag rundsticka nr 6 när jag stickade resåren. Sedan använde jag rundsticka nr 7 ända till hoptagningen.

Sticka mössa med häng

Nu har jag snabbstickat en mössa med häng åt lilleman. Han gillar lila, så lila blev det.

Kristin Kaspersen delar med sig av instruktioner på hur du stickar hennes fina mössa. Vänd på stickningen och sticka nästa varv med aviga maskor. Dottern i sin nya mössa med häng. Idag har jag stickat en mössa med häng åt min dotter.

Garnet jag använder mig av är Milano. De flesta av dem vill ha en mössa med häng, en sk slouchy beanie. Nu är det så att min mamma är sugen på att sticka en sån här mössa. En enkel mössa som stickas med räta maskor. Mössan är superenkel att sticka. V=varv rm=rät maska Garn: Järbo bomull. Kommer ni ihåg min mössa med häng från förra hösten?

Inget av mina mönster har virkats av så många och i så otroligt läckra färgställningar! Sååå äntligen kommer ett nytt blogginlägg och mönster! Jag mår bara bra men det är många planer som håller på att skrida till verket så stickningen är. Jag har stickat en mössa med häng.

Sticka mössa med häng

När jag stickade min mössa har jag lärt mig att sticka resårstickning, att sticka med rundsticka dessutom har jag lärt. Därför konstruerade jag ett mönster, där hjärtanen känns mer formade och levande. Så blev det en mössa med häng – ”Lilla Hjärtat”.

Virka, sticka, brodera, måla, teckna och pyssla. Kreativitet och kaos i en storfamilj! Crochetting, knitting, embroidering, painting, drawing and crafting. Lägg upp 56m med skräpgarn, sticka ett par varv och sluta med släden till höger.