Sticka tröja på rundsticka mönster

En rundsticka används när man stickar tubformade stycken, oftast större arbeten, utan sömmar- du kan alltså sticka en tröja på rundstickor och slippa arbetet. Maskorna stickas räta på alla varv. Lägg upp 128 maskor på rundsticka nr 5. Rolig DIY – sticka och brodera fina blommor på tröjan. Så nu har jag nystat härvorna och håller på och väljer mönster.

Sticka tröja på rundsticka mönster

Sticka resår 4 räta 4 aviga i åtta varv. Bestämde mig för att sticka en fuskpolo.

Jag tröttnade dock på strumpstickorna efter diagram 1 och gick över på rundsticka. Inlägg om rundsticka skrivna av thersorr. En simpel, enkel uppifrån-ned- tröja på stickor nr. Okej, som vanligt är mina mönster rätt.

Ni var många som ville sticka.

Sticka tröja på rundsticka mönster

Mitten-lägg upp 110 m på rundsticka. Liten tröja stickad på rundsticka. Men va söt den blev,det är ju så skoj att sticka smått! Carina har en länk till ett norskt mönster på samma. Välkommen till Strikk – vi säljer kit med handplockade kvalitetsgarner och mönster för dig som vill sticka din tröja. I denna DROPS video visar vi ett sätt att sticka falsk patent runt på rundsticka.

Du hittar mönster genom att klicka på. Så här Maria (och kanske nån annan som ska sticka ärmar med rundsticka och inte har gjort det förut), det här är mitt sätt att göra´t, kanske nån har en. Detta inlägg postades i Gratis mönster. Första frågan från denna grönjöling. Om jag ska inhandla en rundsticka. Jag har aldrig stickat något uppifrån och ner men vill börja på en tröja för att sen göra en kofta. Den klassiska strukturen är perfekt för mönster på scarfs, halsvärmare.

Många är rädda för att sticka en vuxentröja till. Denna tröja är stickad på rundsticka.

Sticka tröja på rundsticka mönster

Men jag har läst i gamla mönster att man kan sticka på vanliga. Ska man sticka på rundsticka är det dock. Tröja till dam och herr i Alpaca Soft.

Jag håller på med en tubhalsduk som jag stickar på rundsticka. Jag har lagt upp 100 maskor på stickor 12 med dubbelt garn och började med att sticka. Livstycket skulle med fördel kunnat stickas på rundsticka och. Jag ville sticka en varm tröja.

Jag har stickat efter Tant Koftas uppifrån-och-ner- mönster. Att sticka rätstickning på rundsticka. Andra bra mönster om du vill sticka en mössa som. Man kan antingen sticka mössa på vanliga stickor och sy ihop eller.

Rundsticka eller vanliga stickor. Jag skulle vilja sticka en tröja med ett mönster på.