Sy en odd molly kofta

Kjøp klær fra din lokale motebutikk. Fri retur og gratis frakt over 499 kr. På Boozt finner du over 400 merker. Jag har länge viljat ha en kofta från Odd Molly.

Nu har stickorna legat i karantän tillräckligt länge och jag skall sticka denna kofta från Stoff och Stil i Odd Molly-stil. Grannen och hennes dotter som är 13 år ville ha varsin kofta inspirerad av Odd Molly.

Sy en odd molly kofta

Med ett härligt sweatshirtstyg från Stoff o Stil blev de väldigt bra. Idag har jag gjort en kofta, väldigt enkel, bara 2 delar. Eller egentligen 3, jag har ju 2 ärmar! Sy ihop ärmarna och sy i dem i koftan. Jag är rätt ny på detta så tack så mycket! Får se om jag får tid att sy denna….

Kanske du blir sugen på någon av dem? I så fall, klicka bara på bilden av den kofta som du gillar!

Sy en odd molly kofta

Igår kväll gav jag mig på att sy en kofta med krage. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 500 kr. För att sy en buff är det bra att veta huvudomfång på den som ska. Hur man gör mönster till kofta med knyt på sidan. Jag håller också i olika sy -och datakurser Du når mig på mail: symirre(at)hotmail. Sy fast en bomullsspets i nederkant.

Sedan december när jag skrev inlägget ” sy din egen heavenskirt”. Det är linne och kofta jag trivs allra bäst i så nu har jag lagt ner klänning- och kjolsömnaden för ett tag och. Därför måste jag klippa upp den mitt fram. Första rutan klar, ska bli en filt. Garn Bio bamboo och bomull roliga att virka blir lite bubblig struktur. Med denna klänning på och ett linne under så behöver jag ingen kofta under jackan.

Stort utvalg – Rett pris – Mote på nett – Kjøp designer klær – Zoovillage! Som ni vet så gillar jag att sy. Jag använde då en IKEA-filt för att om det inte blev bra ha offrat. Beställaren blev nöjd och den blev jättefin på henne.

Mönster avritat från originalet. Min cocoon- kofta är äntligen klar.

Sy en odd molly kofta

Av en virkad rektangel, vik den dubbel och sy ihop kortsidorna men ämna hål för armarna och sedan tadaaaa en kofta. Det här är en kofta som både är enkel och snabb att virka.

Den kan göras i vilken storlek som helst, åt en docka. Nu finns mönster på Alfa kofta till försäljning i stl XS – XXL. Jag älskar verkligen att sy dessa koftor, min andra till mig själv. Odd Molly -varning Jag hittade denna fina virkade kofta på Drops.