Virka enkel babyfilt

Siv Florén i Uddevalla har återupplivat en gammal virkmönsteridé och förvandlat den till en enkel babyfilt som går snabbt att virka och kan bli ett. Virka en söt babyfilt av virkade rutor. Enkelt gratis beskrivning och mönster får du här. En enkel filt att virka ett par gånger efter beskrivning och sedan fortsätta med på fri hand kanske? Här är en till babyfilt som jag.

Virka enkel babyfilt

Testade mig fram och gjorde en enkel variant som nästan. Hej, Jag är gravid i vecka 19 och har fått en så otrolig lust att sticka eller virka en babyfilt.

Virkad babyfilt med harlequin-rutor, virkad i bomullsgarnet Drops Safran. Har spanat dina mönster och kommer virka av allt möjligt. Några har använt ett tjockare garn och samma maskantal som i handduksmönstret för att få en liten babyfilt. En skönt värmande och mjukt mysig filt att virka till vårens alla nykomlingar. Till vagnen, vaggan eller bara att svepa om lillan eller lillen när det drar.

Virka enkel babyfilt

I det allra mjukaste garn virkar du den fina babyfilten och mössan. Tänk vilken underbar gåva till ett nyfött litet underverk! Det är en jättefin bok med massor av kul mönster.

Mormorsrutor är mer populära än någonsin – och dessutom väldigt roliga att göra. Här får du beskrivning på en babyfilt och en lampskärm av fina. Jag använde mig ett klassisk mönster som jag youtubade mig till och helt enkelt härmade. Varv 2: Börja i ett hörn och fäst garnet med att virka 3 lm (rosa garnet på bilden) och virka sedan 2 stolpar, 3 lm, 3 stolpar (första hörnet).

Efter mitt tidskrävande projekt med virkad filt som blev så fin så har jag bestämt mig att göra en. Sedan är det bara att börja virka. Babyfilt i snäckskalsmönster Annorlunda filt i vackert snäckskalsmönster. Det här mönstret kom i bra tid för jag har letat efter ett bra och enkelt mönster för en babyfilt. Jag försöker lära mig virka filtar men allt som sker är att den böjer sig och blir vågig. Underbart mjuk är den lilla koftan med raglanärm och fina pärlemorknappar. Stickskolan visar hur du kan virka 17.

Känns en filt lite för mycket så kanske en babyfilt.

Virka enkel babyfilt

Sticka den till familjens minsta medlem. En virkade baby filt gör en varm och härlig välkomstpresent lite i världen. Lycklig baby filtar är bland de enklaste projekt att virka.

Att virka mormorsrutor är kul och avkopplande. Ett pyssel som du lätt tar med dig på bussen eller tar fram på lunchrasten. Du virkar ett par varv när du har tid. Färger och texturer är mjuka och perfekt för en Babyfilt. Du kan göra den så lång som du själv vill och enkel att virka.

Här kommer ett mönster på en tycker jag jättesöt mosstickad gosig babyfilt i mjuk ull. Stickteknik: Rätstickning och enkel mosstickning Mått.