Virkad tröja av mormorsrutor

Här kommer en beskrivning på hur du enkelt kan göra dig en snygg tröja av två stora mormorsrutor. Ja, några varv ytterligare blir det såklart. Nu är den klar, min tröja, i mormorsrutor. Det var en rolig tröja att göra trots alla små garnändar som skulle fästas.

Den färgglada mormorsrutan är ett av våra mest älskade virkmönster.

Virkad tröja av mormorsrutor

Min senaste design, en virkad korg av sisalrep o Hoooked Ribbon XL är färdig! Här är gratis beskrivningar och virkmönster på koftor uppbyggda av ihopsydda eller -virkade kvadrater, mormorsrutor och. Jag vet att jag någon gång tidigare sett ett mönster på en tröja med mormorsrutor i en. Mönster virkad kofta i mormorsrutor.

Nu har jag virkat min andra kofta i mormorsrutor. En av koftorna är medium och den andra är large. I vintras virkade jag en sjalkrage som jag tänkte dela med mig av. Inlägg om pläd av mormorsrutor skrivna av Ewa.

Virkad tröja av mormorsrutor

DoRedokonsten att slakta en tröja ” av bl.

Virkad DROPS tröja i Safran och Cotton. Tänk vad man kan göra av mormorsrutor! Till kapuschongen tittade jag på en tröja jag hade o gjorde. Virka en poncho av stora mormorsrutor!

Vi har mönstret på höstens hetaste plagg som du virkar själv. Få beskrivning på en virkad, underbart fin och färgglad pläd som är uppbyggd av mormorsrutor i olika storlekar. Du använder virknål 6 så det går snabbt! En filt av mormorsrutor är ett måste i inredningen. Sticka en klassisk tröja och mössa med ok till babyn. Retro virkad tröja mormorsrutor orange brun lång arm 70-tal.

De som gillar retro gillar ofta mormorsrutor. Då passar väl en kofta i mormorsrutor bra till din. Den har varit mitt evighetsprojet i ett par år nu, till och från. Om man slänger över sitt ett av sina virkade mormorstäcken! Vackra mormorsrutor passar lika bra i tonårsrummet som på torpet eller i kolonistugan.

Virkad tröja av mormorsrutor

Du behöver: rester av tjockt garn till 100 rutor stor virknål. Inspirerad av Fridas fantastiska kuddar med den söta African Flower, provvirkade jag en ruta i de färger min syster valt ut.

Sjalen är virkad av mormorsrutor och -ränder som avslutas med halvstolpar och en volangkant av dubbelstolpar. Jag köpte ju lite M&K Ecoull Color på rea och började virka mormorsrutor. Här får du veta hur man virkar klassiska mormorsrutor. Du kan också virka en sjal, duk, pläd eller babyfilt. Hekle teppe av bestemorsruter –med ny vri. Jag har setat och beundrat alla fina arbeten som blir gjort av mormorsrutor.

Arkiv för mormorsrutor « Äldre poster. Att virka ihop mormorsrutor är ett. Reproducering och publicering av material och texter är ej.