Virkat överkast till dubbelsäng mönster

Sugen på att virka ett eget överkast i klassisk romantisk stil? Vi bjuder på vårt allra bästa mönster! Mönster virkat motiv till sängöverkast. Hitta denna pin och fler på Virka i Vitt av Anette M. Har börjat virka ett överkast till min dotters säng.

Virkat överkast till dubbelsäng mönster

Virkat i Bianca (100% Merceriserad bomull). Nu är jag äntligen klar med mitt sängöverkast till vår dubbelsäng.

Då har jag gjort stickat och virkat en massa andra. Jag virkade den här när jag skulle starta med mammas överkast. Den gången som virknålen gick varm här också var dina. Gratismönster till virkat sängöverkast. Fort går det också, med grovt garn, enkelt mönster och stor virknål.

Virkat överkast till dubbelsäng mönster

Läckert retro överkast till dubbelsäng.

Virka överkast med mormorsrutor – mönster. Mormorsrutor är enkla och roliga att virka. Varv 2: Sm till hörnet, 2 lm, 1 hst om lmb, 2 lm. Inlägg om virkat överkast skrivna av. Virka ett överkast av bomullsgarn i sex olika färger. Mönstret är virkat med stolpar i sex olika färger. Enkelt överkast i längder med uddkant. För länge sedan stickade jag ett sängöverkast till dubbelsäng.

Det är ett gratis mönster som du hittar på Ravelry. Nu återstår endast ett mönster kvar att testa från beskrivningen. Välj bland stort sortiment av underbara överkast online. Shoppa överkast till dubbelsäng hos Ellos till bra priser. Sov gott och sweet dreams – våra överkast med härlig design och vackra mönster kanske passar in. Hej jag söker ett mönster på ett överkast med vackert rosenmönster som varit med i någon.

Virkat överkast till dubbelsäng mönster

Shoppa sängöverkast till dubbelsäng eller enkelsäng online eller kom in till oss så hjälper vi dig att göra din säng till. Den har varit mitt evighetsprojet i ett par år nu, till och från.

Jag har haft låånga pauser när jag inte. Vill du använda våra mönster till annat än personligt. Annars har hon jättemånga fina mönster på virkade sängöverkast som jag. Men det är ju till dubbelsäng som jag vill. Köp online Vitt virkat sängöverkast ti. Sängkläder ᐈ Avslutad 21 sep 09:57. Skick: Begagnad Utropspris 40 kr Auktion. Vi har överkast till både enkel och dubbelsäng i flera olika mönster och färger, från mjukaste sammet till stentvättad denim.

Popularitet Nyhet Billigast till dyrast Dyrast till billigast Produktnamn. Hand virkat överkast passar till en dubbelsäng. Vackert och välbevarat vintage överkast till dubbelsäng med tidsenligt mönster.